Werktafels

Werktafels

De moderne industrie stelt steeds hogere eisen aan de werkplek. Ergonomie, ESD-veiligheid en (multi-) functionaliteit zijn een must. Amelectric levert o.a. ESD-veilige werktafels en toebehoren conform EN61340-5-1, indien nodig met instelbare werkhoogte of elektrisch traploos verstelbare werkhoogte.

Wij bieden u een totaalconcept voor inrichting en uitrusting van uw werkplaats,  zodat u ergonomisch, efficiënt en comfortabel uw werk kunt doen in een sfeervolle omgeving.

U kunt uw werkplek uitrusten met die accessoires die u nodig heeft, zoals legplanken, instrumenten consoles, voedingsbalken, verlichting, monitor zwenkarmen, etc. Gebruik van de juiste accessoires werkt efficiënt en derhalve kostenbesparend. Kortom, bij het kiezen van de juiste werktafel moet met veel aspecten rekening worden gehouden.

Een goed advies van een ervaren leverancier kan u daarbij helpen. Amelectric heeft meer dan 30 jaar ervaring met de inrichting van elektro/elektronica werkplaatsen.

Betrek ons dus vroegtijdig bij uw (her) inrichtingsplannen en wij zullen u voorzien van een deskundig advies en een scherpe aanbieding.

Wij maken GRATIS een 3D tekening van uw werkplek / werkplaats.

Bel of mail nu! - T. 0499 475010 | E. info@amelectric.nl

 

Alvast wat ideeën opdoen? Download hier de Smart Electrical Laboratory oplossingen!

Verfijnd zoeken