Primus One - de nieuwe standaard op werktafel gebied!

Primus One - de nieuwe standaard op werktafel gebied!

Primus One® is een echte State of the Art werktafel, waarin alle kennis en ervaring van Elabo samen komen. De specifieke kwaliteiten van Elabo InForm en EcoTec werktafels zijn niet alleen behouden gebleven maar verregaand overtroffen. Ze zijn gecombineerd met vele nieuwe eigenschappen die Primus One® zo uniek maken.
Primus One® beschikt over een z.g. "open end" systeem van opbouw elementen. Uit een breed aanbod kan een individuele combinatie worden samengesteld. Bovendien kan Primus One®, buiten de klassieke 3HU en 6HU 19"-instrumenten consoles, worden uitgerust met verhoogde legborden, kastelementen (met en zonder schuifdeuren), en multi-functionele legplanken.

De Primus One® technische werktafel verenigt alles wat Elabo het beste doet en wat zich over de jaren heeft bewezen, met veel aanvullende en verbeterde accessoires: veelzijdig, flexibel in gebruik, eerste-klas kwaliteitsmateriaal en geavanceerd tot in ieder detail.
Of het nu een netsnoer betreft, een ISDN uitbreiding of een LAN aansluitkabel, of die nu wit, zwart of gekleurd is, de wirwar van draden tussen computer, monitor en telefoon is niet mooi om naar te kijken, en veroorzaakt onnodige wanorde. Daarbij is het ook een enorm stofnest. Primus One® heeft een intelligent kabel management systeem waarbij de kabels door kanalen geleid worden in de driehoekige profielen en in de tafel zelf. Zo zijn ze uit het zicht en tegelijkertijd veilig en netjes opgeborgen.

ELABO GmbH hanteert de hoogste standaards voor zijn producten, zoals het GS-keurmerk. Ze moeten eenvoudig zijn in gebruik, veelzijdig qua toepassing en van maximaal voordeel voor de gebruikers. Primus One® behaalt top scores in alle drie categorieën. Deze technische werktafel faciliteert het dagelijkse werk, en geeft daarbij mensen tijd en ruimte voor hun eigen ideeën.
Zo blijft er niets meer te wensen over. Typisch Elabo.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op voor gratis advies!

 

Wilt u alvast een voorproefje? Download dan hier de flyer.