Elektrische Momentschroevendraaiers

Elektrische Momentschroevendraaiers

Delta Regis fabriceert al meer dan 15 jaar elektrische momentschroevendraaiers voor de productie en assemblage industrie. De elektrische momentschroevendraaiers met een nauwkeurige afschakelkoppeling en de modellen met de voordelige slipkoppeling beantwoorden samen aan de eisen van diverse assemblagesectoren. In de voorbije jaren is het Delta Regis programma (en het momentbereik) sterk uitgebreid met de borstelloze machines voorzien van de bewezen mechanische koppeling.

Delta Regis biedt momenteel diverse series elektrische momentschroevendraaiers om aan de vele eisen van de verschillende gebruikers te kunnen voldoen. De borstelloze machines zijn uitgegroeid tot de nieuwe standaard en verbeteren op alle fronten de eigenschappen en voordelen van de klassieke 32VDC koolborstel modellen.

In onderstaande tabel treft u een kort overzicht aan van de beschikbare series momentschroevendraaiers. De DC-laagspanning modellen vragen om een externe voeding/controller en zijn beschikbaar in geheel ESD-veilige uitvoering conform EN61340-5-1

Alle modellen beschikken over een van buitenaf instelbaar aandraaimoment.

Product

Omschrijving

12V Borstelloze Serie

Miniatuur machine met precisie afschakelkoppeling voor lage aandraaimomenten (b.v. Smartphones en Tablets) Momenten van 0,01-0,34Nm.

32V Borstelloze Serie

Ergonomische borstelloze machine, druk start of knijp start, uitstekende herhaalbaarheid met een groot momentbereik voor assemblage. (0,02-1,86Nm)

40V Borstelloze Serie

Krachtige borstelloze machines voor hogere aandraaimomenten, ter vervanging van pneumatische machines. Ook met pistoolgreep. (1-18Nm)

32V Standaard Borstel Motor

Betrouwbare DC borstelmotor en een precisie afschakelkoppeling. Gemakkelijk te vervangen koolborstels. (0,02-4,4Nm)

230V Direct inplugbaar met afschakelkoppeling

Direct inplugbare machine voor 230VAC met nauwkeurige afschakelkoppeling. Druk start of Startschakelaar. (0,5-4,4Nm)