Soldeerrook afzuiging

Soldeerrook afzuiging

Soldeerdampen zijn schadelijk voor uw gezondheid! Gevaarlijke soldeerdampen bevatten o.a. Tuoleen Discocynaat, Formaldehyde en Lood. Deze stoffen kunnen kanker veroorzaken c.q. anderszins een gevaar betekenen voor uw luchtwegen. Amelectric biedt een uitgebreid programma solddeerrook afzuigsystemen en afzuig/filtersystemen van Alsident.​

 

 

Systeem 50 Antistatic is met name geschikt in een niet agressieve omgeving en daar waar statische elektriciteit moet worden voorkomen, zoals in de elektronica industrie en het technisch onderwijs. De standaard Alsident® System 50 Antistatische afzuigarmen zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar met een max. reikwijdte tot 1.380 mm. De afzuigarmen kunnen snel en eenvoudig worden geplaatst m.b.v. de standaard tafelklem, muurbeugel of plafondzuil. In combinatie met een brede range zuigtules en kappen is het mogelijk om een afzuigarm samen te stellen die perfect is aangepast op uw werksituatie.

Alsident® Systeem 50 Antistatische afzuigarmen zijn goedgekeurd voor gebruik in een ESD-zone conform EN/IEC 61340-5-1 en worden daarom geleverd inclusief een aardleiding voorzien van 1MΩ veiliheidsweerstand.

 

 Download hier uw catalogus!