Compressoren

Compressoren

Quiet Air

Quiet Air is een familie van echt fluisterstille compressoren met een geluidsniveau lager dan 45 dB(A) en kunnen dus zonder probleem in de werkruimte direct bij de werkplek worden geplaatst. De Jun Air oliegesmeerde en droge compressoren worden wereldwijd gebruikt op uiteenlopende terreinen. Vele zijn, na 25 jaar, nog steeds in gebruik. Een duidelijk teken van de betrouwbaarheid en degelijkheid.​​
 

Oliegesmeerde Compressoren
JUN-AIR olie-gesmeerde zuigercompressoren worden — in tegenstelling tot conventionele compressoren — niet uitgevoerd met zuigerringen. In plaats daarvan is de tolerantie tussen zuiger en cylinder verbeterd, waardoor warmteontwikkeling en energieverlies tot een minimum wordt beperkt.
 

Olievrije compressoren
De OF-serie olievrije compressoren zijn ideaal voor gebruik in iedere werkruimte waar lawaainiveau en levensduur doorslaggevend zijn. JUN-AIR heeft een nieuwe generatie compressoren geintroduceerd met zeer weinig bewegende delen, waardoor lawaai en trillingen, maar ook slijtage worden verminderd. Hierdoor kunnen deze compressoren zonder probleem in de werkruimte worden geplaatst.